Παγκόσμια Ημέρα Υπνωτισμού με ένα χιουμοριστικό βίντεο της Finos Films - Τα καλύτερα από Ρένα Βλαχοπούλου και Βασιλειάδου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παγκόσμια Ημέρα Υπνωτισμού φαίνεται πως είναι η 4η Ιανουαρίου και η Finos Film έφτιαξε ένα σατιρικό βίντεο με αποσπάσματα από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου για το ... γιορτάσει! «Αν και δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε πως υπάρχει Παγκόσμια Ημέρα Υπνωτισμού, όταν το επιβεβαιώσαμε, ανοίξαν οι μπομπίνες διάπλατα και ξεχύθηκαν οι πιο σπαρταριστές σκηνές υπνωτισμού του ελληνικού κινηματογράφου!», είναι το σχόλιο της Finos Film που συνοδεύει το βίντεο.
Σε αυτό βλέπουμε στιγμιότυπα από κορυφαίες ταινίες όπως το «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» με την Ρένα Βλαχοπούλου και τον Χρόνη Ξαρχάκο και το «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη» με την Γεωργία Βασιλειάδου και την Ξένια Καλογεροπούλου. Η Μαρία Ιωαννίδου κάνει προβλέψεις τάχα υπνωτισμένη και ζητάει ένα ... κατοστάρι στο αγγείο!
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



