Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής της Eurovision;
Την παρουσίαση της Eurovision 2019 θα αναλάβει ο Γιώργος Καπουτζίδης - πολύπειρος στα θέματα του μουσικού διαγωνισμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου», ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, θα έχει στο τιμόνι της παρουσίασης τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Μετά από έναν χρόνο απουσίας του, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει στην παρουσίαση του θεσμού, τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε:
«Σας είχα πει ότι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο η ομάδα της ΕΡΤ και έχουν πάρει ζεστά το θέμα της Eurovision. Ο Γιώργος Καπουτζίδης δέχτηκε κρούσεις για να επιστρέψει στην Eurovision στο ρόλο που τον αγαπήσαμε. Σχολιαστής των τριών βραδιών. Όλοι όσοι αγαπάμε τον διαγωνισμό θέλουμε τον Γιώργο στον διαγωνισμό. Έχει μία ατάκα τρομερή και γνωρίζει όλη την ιστορία της Eurovision και του βγάζω το καπέλο. Η επίσημη ανακοίνωση για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει θα πάει λίγο πιο μετά.»
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
«Αγαπάμε τους Αμερικανούς μας»: Η γερμανική πόλη που τρέμει στην ιδέα της απόσυρσης των ΗΠΑ
Μοναδικό θέαμα μέσα στο Μάιο: «Ήρθαμε για μπάνιο και βρεθήκαμε στα χιόνια»
Τρόμος σε παραλία στη Φλόριντα: 50χρονος απείλησε λουόμενους με τρυπάνι για μια ξαπλώστρα - «Θα σε σκοτώσω»
Απίστευτη γκάφα σερβιτόρου: Την είδε... Μέσι και πέταξε την μπάλα στο ποτήρι πελάτισσας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



