Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είχα μείνει έγκυος, αλλά έχασα το παιδί» (vid)
Ο Γιάννης Πάριος, οι αισθητικές επεμβάσεις και το παιδί που δεν έφερε στον κόσμο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή «Celebrity Travel» του Νίκου Κοκλώνη. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι κατά τη διάρκεια του δεύτερου γάμου της, με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη, είχε μείνει έγκυος, αλλά δυστυχώς έχασε το παιδί.
«Ήταν επιλογή μου, τελικά, να μην κάνω παιδί. Βέβαια, κάποια στιγμή έμεινα έγκυος και ήθελα να το κρατήσω, ήταν στον δεύτερό μου γάμο, αλλά η φύση στα 42 κάτι, αποφάσισε ότι «Ξέρεις κούκλα μου, δεν γίνονται όλα, τώρα που το θες… Με πόνεσε πάρα πολύ, σε βαθμό που δεν μπορείς να φανταστείς», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



