Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μιλάει για όλα: «Έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος επειδή βαφόμουν»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην εκπομπή MEGA καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 18/3. Ο γνωστός τραγουδιστής, ανάμεσα σε άλλα μίλησε στην κάμερα για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ναύπακτο με τον γιο του, το λόγο που δεν μιλάνε με την Ευρυδίκη, αλλά και τα διάφορα σχόλια που άκουγε για τη σεξουαλικότητά του.
«Αποφάσισα να μετακομίσω στη Ναύπακτο, γιατί είναι το καλύτερο για το παιδί. Όταν ερχόμαστε Αθήνα μένουμε με την Φωτεινή, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές», είπε στην αρχή ο 50χρονος καλλιτέχνης.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη της κουβέντας πήραν τα σχόλια που άκουγε για τη σεξουαλικότητά του. «Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι, μπορεί το οτιδήποτε. Υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω το οποίο εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που βλέπω ακόμα και τώρα να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022. Εμένα με έλεγαν επί καθημερινής βάσεως, που εν τω μεταξύ, καμία σχέση».
Σε άλλο σημείο της ενδιαφέρουσας κουβέντας υπήρξε αναφορά στην προσωπική του ζωή αλλά και την Ευρυδίκη. «Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα. Με τόσα που πέρασε. Η Ευρυδίκη, γιατί να μου μιλάει; Αν δεν έχει κάτι να σε κρατάει. Έχει τον άνδρα της να περνάει καλά».
Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος θα κρατήσει έως 6 εβδομάδες λέει τώρα ο Λευκός Οίκος - Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό
Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
Ιράν και Grand Theft Auto: Το πρωτοφανές βίντεο του Λευκού Οίκου με πλάνα από το San Andreas
Η αποθέωση για τον Μπραντ Πιτ στην πλατεία Κοτζιά και το «hello guys» του διάσημου ηθοποιού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



