Σάκης Αρναούτογλου: «Χρωστάω πολλά στον Γρηγόρη γιατί μου στάθηκε σε δύσκολες καταστάσεις»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή «Μαμά-δες», με καλεσμένο τον Σάκη Αρναούτογλου, παρουσίασε η εκπομπή «Happy Day», το πρωί της Παρασκευής (15/4). Ο μετεωρολόγος μίλησε για τη σχέση που έχει με τον αδελφό του, Γρηγόρη, αλλά και το πόσο του έχει σταθεί ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 στις δύσκολες στιγμές του.
«Με τον Γρηγόρη είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Με βοήθησε πάρα πολύ. Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης στη ζωή μου, πολλά πράγματα δεν θα ήταν, όπως είναι τώρα. Του χρωστάω πολλά. Είναι αυτός που βλέπεται στην τηλεόραση, δεν είναι κάτι άλλο. Είναι αυτό το "έξω καρδιά".
Του χρωστάω πάρα πολλά γιατί μου στάθηκε σε καταστάσεις που ήταν δύσκολες. Βρέθηκε εκεί, δεν μάσησε και είναι ακόμα δίπλα μου σε κάθε στιγμή. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, με τις διαφωνίες μας ενίοτε. Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να έρθω στην Αθήνα. Η Θεσσαλονίκη με καλύπτει πλήρως, είναι μια πόλη που υπεραγαπώ. Είναι η βάση μου» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Αρναούτογλου.
Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»
Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου
Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια
Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



