Ανδρομάχη: Ξεσήκωσε με το «Ela» στο pre-party της Eurovision
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ανδρομάχη με το «Ela» κατάφερε να «μαγέψει» το κοινό στο pre-party για τη Eurovision, που έγινε στη Μαδρίτη, το βράδυ του Σαββάτου, 16 Απριλίου.
Η εκπρόσωπος της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό, που έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις με το τραγούδι της, εμφανίστηκε στο pre-party μέσω live on tape και παρουσίασε το «Ela» μέσα από μία μοναδική acoustic version, συνοδεία πιάνου. Το κοινό δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση της Ανδρομάχης και τραγουδούσε το «Ela» δυνατά, ενώ τα social media γέμισαν με videos!
Αυτές τις ημέρες, η Ανδρομάχη μπαίνει στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για τη Eurovision, λίγο πριν αναχωρήσει για το Τορίνο της Ιταλίας όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Όπως έχει ορισθεί, η Κύπρος διαγωνίζεται στον β’ ημιτελικό, στις 12 Μαΐου. Τη σκηνική παρουσίαση έχουν αναλάβει οι διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτεχνικοί διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton, ενώ την ενδυματολογική επιμέλεια ο Στέλιος Κουδουνάρης.
Βρείτε το «Ela» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



