Νetflix: Το τρέιλερ για τo κορεάτικο «La Casa de Papel»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Money Heist: Korea — Joint Economic Arena», της νοτιοκορεάτικης εκδοχής του ισπανικού La Casa de Papel.
Η πρεμιέρα της σειράς είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 24 Ιουνίου.
Στη σειρά των 12 επεισοδίων σε σκηνοθεσία Kim Hong-Sun (Voice, Black) πρωταγωνιστεί ο διάσημος από την εμφάνισή του στο Oldboy και το Healer, Yoo Ji-tae και οι Kim Yunjin (“Shiri,””Lost”), Park Hae-soo (“Squid Game,””Prison Playbook”), Jeon Jong-seo (“Call,””Burning”).
Το «Money Heist: Korea — Joint Economic Arena» σε επίπεδο σεναρίου λαμβάνει χώρα στη Βόρεια και Νότια Κορέα, σε μία εποχή όπου οι χώρες βρίσκονται σε περίοδο ειρηνικής επανένωσης μετά από σχεδόν 80 χρόνια διαχωρισμού.
Διαβάστε ακόμη
Αναγνώρισε τη χώρα της Ευρώπης στο χάρτη, χωρίς βοήθεια: Εάν κάνεις 10/10 σε αυτό το δύσκολο κουίζ γεωγραφίας είσαι κορυφή
Η (άβολη) στιγμή που πεζοπόροι έρχονται τετ α τετ με μια μεγάλη αρκούδα γκρίζλι που κυνηγά σολομούς
Εν ψυχρώ εκτελέσεις στη μέση του δρόμου - Η ICE τρομοκρατεί και δολοφονεί πολίτες με την άδεια του Τραμπ
Ασθενοφόρο ανετράπη στα Χανιά μετά από σύγκρουση με ΙΧ - Πέθανε ο ασθενής που μετέφερε, τραυματίστηκε διασώστης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



