Δημήτρης Γιαννέτος: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό και πνευμονία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο κομμωτής των διασήμων, Δημήτρης Γιαννέτος, που νοσεί με Covid-19 και πνευμονία. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Covid και πνευμονία. Καθόλου αστείο!».
Τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Γιαννέτος ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Και παρά το γεγονός ότι η καριέρα του, στην Ελλάδα, ήταν ήδη μεγάλη, αφού στο πελατολόγιό του ανήκαν σημαντικά ονόματα της ελληνικής showbiz, έφυγε για να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πλέον συνεργάζεται με μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ και της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως η Σίντυ Κρόφορντ, η Καμίλα Καμπέγιο, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Μέγκαν Φοξ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κ.α.

Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




