MenuClose
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on TwitterFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
youtubefacebooktwitterinstagram
Τελευταία Νέα
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
  • Videos
BREAKING NEWS:
Νικόλας Ανδρικόπουλος: Το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό θέλω να είναι μόνο η αρχή - Με βοήθησε ο ΤεντόγλουΣΥΡΙΖΑ για Παπαθανάση: Η κυβέρνηση κουρεύει χρέη βουλευτών - Θα τον κρατήσει η ΝΔ στα ψηφοδέλτια;Τι θα υποστηρίξουν οι σταθμάρχες Λάρισας στην απολογία τους - Συγκίνηση στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στη ΘεσσαλονίκηΛαγονήσι: Τα παιδιά έκαναν γκράφιτι και είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους , λέει συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ - Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη
Homepage |   Lifestyle   |   17.06.2022 10:10
Newsroom
Newsroom

Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι γκέι, έχω κάνει σχέσεις με γυναίκες, αλλά περισσότερες με άνδρες»

επόμενο άρθροnext-article
Νίκος Μουτσινάς (Copyright: Instagram)
Νίκος Μουτσινάς (Copyright: Instagram)

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο περιοδικό Antivirus για τη ζωή του, τη σεξουαλικότητά του αλλά και για  την αντίδραση της μητέρας του όταν της μίλησε για αυτό. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, μιλώντας για τη σεξουαλική του ταυτότητα και την ομοφυλοφιλία, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί coming out του, αλλά και στις σχέσεις που έχει συνάψει με γυναίκες και άνδρες.

 

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Antivirus και τον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη «ρευστότητα» της σεξουαλικότητας, για τις πρώτες του ερωτικές εμπειρίες, αλλά και για την αντίδραση της μητέρας του, όταν της μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

«Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν με γυναίκα και ήταν εξαιρετική. Απλώς κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 19 μου, κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες. Υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα και ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι με ένα άτομο του ίδιου φύλου. Καλά μην φανταστείς, δεν έγινε και κάτι ολοκληρωμένο. Δώσαμε απλώς ένα φιλί. Ωστόσο, αυτό το φιλί με συγκλόνισε. Θυμάμαι να γυρίζω σπίτι εκείνη τη μέρα από την πρόβα και να νιώθω ότι έχω πάνω μου έξι καράβια και επτά πλανήτες», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ενώ σε ερώτηση για τη σεξουαλική του ταυτότητα και για το πώς αυτοπροσδιορίζεται, ο ίδιος απάντησε: «Ως γκέι, εννοείται. Αν κάνω έναν μικρό απολογισμό στις σχέσεις μου μέχρι τώρα, που κάποιες ήταν με γυναίκες και κάποιες – περισσότερες – με άνδρες, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στο κομμάτι της συμβίωσης και του “συνυπάρχειν” έχω μεγαλύτερη οικειότητα με τους άνδρες. Είναι δηλαδή και το κομμάτι το συντροφικό, όχι μόνο το σεξουαλικό. Γενικά, το θέμα της σεξουαλικότητας είναι κάτι ρευστό».

Τι είπε για τα πρώτα του coming out

Ενώ για τα πρώτα του coming out, ο ίδιος τόνισε: «Νομίζω ότι την πρώτη φορά που μίλησα σε κάποιο άτομο, ήταν σε μια κοπέλα από το θέατρο – γκέι κι αυτή. Ήταν και τότε που είχε συμβεί το πρώτο περιστατικό με το παιδί και είχα την ανάγκη να το μοιραστώ. Όπως καταλαβαίνεις, το να λες κάτι τέτοιο σε ένα άλλο γκέι άτομο είναι εύκολο. Μέσα στα χρόνια, πάντως, δεν μου έτυχε να το πω κάπου και να έχει θέμα με αυτό. Ίσως γιατί και εγώ όταν μιλούσα σε κάποιον, τον είχα έτσι κι αλλιώς κερδίσει, οπότε δεν είχε σημασία».

«Πρώτα μίλησα στη μητέρα μου. Της το είπα όταν ήρθα στην Αθήνα. Ήμουν 20 χρόνων. Δεν είχα και πολλές εμπειρίες μέχρι τότε. Από τη στιγμή, λοιπόν, που έφτασα στην πρωτεύουσα η μάνα μου είχε πάρα πολύ μεγάλη αγωνία για το πώς περνάω και τι κάνω. Κάποια στιγμή, λοιπόν, που μιλούσαμε, δεν ξέρω πώς ανέβηκε στο στόμα μου και της το είπα. Εγώ τότε ήμουν σε μια σχέση με ένα άλλο παιδί και περνούσα πάρα πολύ ωραία. Ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο της είπα “Άκου να δεις, περνάω πάρα πολύ καλά, είμαι ευτυχισμένος, είμαι με αυτό το παιδί και έχουμε σχέση και μένουμε μαζί”», συμπλήρωσε ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Ενώ σχετικά με την αντίδραση της μητέρας του, ο ίδιος υποστήριξε πως εκείνη δεν το αποδέχτηκε τόσο εύκολα αρχικά, ωστόσο με τον καιρό, τα πράγματα καλυτέρευαν.

 

«Υπήρξε ένα μικρό σοκ. Λίγο μετά αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να μείνει κάποιες μέρες. Οπότε, είχαμε την πεθερά στο σπίτι, η οποία έκανε και μισά μούτρα στον τότε σύντροφό μου, που δεν έφταιγε και σε τίποτα. Σε εμένα, πάντως, ήταν πάρα πολύ πικραμένη. Είχε έρθει να παίξει λίγο δράμα, να κάνει την περιοδεία της. Και λέω περιοδεία, γιατί όταν αργότερα της είπα ότι χώρισα με αυτό το παιδί, το οποίο δεν μου φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο, εκείνη απλά μου ζήτησε να μην στεναχωριέμαι. Εκείνη ήταν και η στιγμή που η μητέρα μου το αποδέχτηκε 100% και ξέχασε όλο αυτό το θεατρικό που έπαιζε, γιατί της είχαν πειράξει τον γιο. Ήταν πολύ γλυκό. Από εκεί και πέρα, δεν της έδινα και πολλές πληροφορίες. Καταλάβαινε, ωστόσο, όταν της επαναλάμβανα ονόματα. Επίσης, στους συντρόφους μου φερόταν πολύ ωραία, αφού χωρίζαμε. Έχει γνωρίσει και μάνα συντρόφου μου, με την οποία μετά έγιναν φίλες».

Όλες οι ειδήσεις

Το παιχνίδι του… μουτζούρη της Άγκυρας: Η Τουρκία προσπαθέι να μη χρεωθεί την όξυνση της έντασης - Πώς απαντά η Αθήνα

Επίδομα ρεύματος: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για το Power Pass – Διαδικασία για αίτηση και δικαιούχοι

Καρτέλ κοκαΐνης: Οι 4 Βρετανοί, η υπογραφή «23» και ο… ΛεΜπρον

Seinfeld: Η κωμική σειρά – μύθος που έκανε 76 εκατ. αμερικανούς να κλειστούν στο σπίτι κρύβει μια τραγική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Φρανκ Σινάτρα

επόμενο άρθροRead next Article
#TAGS
  • ομοφυλοφιλία
  • Νίκος Μουτσινάς
  • γκέι
  • ειδήσεις τώρα
Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!Gowise.gr. Κάνε σύγκριση σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες
Ethnos on Google News
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.grRegister on Ethnos at Google News
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 24.03.2023 07:32
Ρεύμα: Στα 15 ευρώ ανά μεγαβατώρα η επιδότηση τον Απρίλιο
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 24.03.2023 03:30
Συντάξεις: Μπαράζ πληρωμών και «μπόνους» την επόμενη εβδομάδα - Ποιοι πάνε ταμείο
MENSHOUSE
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
MENSHOUSE
Δεν ήθελε να μάθουν ούτε το θάνατο του: Ο σπουδαίος ηθοποιός που αρνήθηκε λυσσαλέα τη δημοσιότητα έφυγε όσο αθόρυβα έζησε (Vid)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

01
20-03-2023 17:37
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Μετά το Maestro δεν θα κάνω ξανά τηλεόραση, ανακάλυψα ότι έχω αλλάξει» - Τι είπε για Λιγνάδη
02
25.03.2023 13:55
Μάκης Καψάλης: Έμφραγμα υπέστη ο γνωστός τραγουδιστής - Ποια η κατάσταση της υγείας του
03
21.03.2023 15:26
Χρήστος Μενιδιάτης για τις δηλώσεις του Γεράσιμου Γεννατά για τα μπουζούκια: «Να μη μας επισκεφτεί ποτέ, μπορεί να το αποφύγει»
04
21.03.2023 21:28
Στο «Σπίτι του ηθοποιού» η Καίτη Φίνου μετά την οικονομική κατάρρευση - Δείχνει το δωμάτιό της
05
26.03.2023 14:16
Darcelle: Πέθανε η γηραιότερη drag queen στον κόσμο

POPULAR VIDEOS

Μεσημεριανό δελτίο 26/03/2023
Μεσημεριανό... | 26.03.2023 13:47
Μεσημεριανό δελτίο 26/03/2023
Αρκιοί: Ο μοναδικός μαθητής του νησιού δεν ήταν μόνος στην παρέλαση
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 26.03.2023 14:18
Αρκιοί: Ο μοναδικός μαθητής του νησιού δεν ήταν μόνος στην παρέλαση
«Επίθεση» φιλίας Ερντογάν και Τσαβούσογλου στην Ελλάδα
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 26.03.2023 13:38
«Επίθεση» φιλίας Ερντογάν και Τσαβούσογλου στην Ελλάδα
Στα «μαχαίρια» το Ρωσικό Υπ. Άμυνας με την ομάδα Βάγκνερ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 25.03.2023 20:50
Στα «μαχαίρια» το Ρωσικό Υπ. Άμυνας με την ομάδα Βάγκνερ
Κεντρικό δελτίο 25/03/2023
Κεντρικό... | 25.03.2023 20:01
Κεντρικό δελτίο 25/03/2023