Βασιλική Ανδρίτσου: Γέννησε η 46χρονη ηθοποιός
Με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Κόκκινου δωματίου», όπου εκείνος ήταν παραγωγός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η γνωστή ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Μετά από οκτώ χρόνια γάμου με τον Νίκο Συμεωνίδη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Η Βασιλική έφερε στον κόσμο χθες, Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, γύρω στις 8 το πρωί, την κόρη της. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε «Στη φωλιά των Κου Κου» ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος. «Η Βασιλική Ανδρίτσου χθες το πρωί έγινε για πρώτη φορά μαμά. Χθες μίλησα μαζί της μέσω μηνυμάτων και της ευχήθηκα για το κοριτσάκι της. Χθες το πρωί, γύρω στις 8, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Είναι πανευτυχείς και οι δύο γονείς», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.
Με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Mega το «Κόκκινο δωμάτιο», όπου εκείνος ήταν παραγωγός και εκείνη ήταν πρωταγωνίστρια.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
«Θα είμαστε εδώ αν η κυριαρχία σας απειληθεί»: Η συζήτηση Μακρόν - Μητσοτάκη στη Ρωμαϊκή Αγορά
Σοκ στη Σκάλα Ωρωπού: Μπάζωσαν τη θάλασσα στην προστατευόμενη λιμνοθάλασσα Natura
Νεκρός εκατομμυριούχος κυνηγός στην Αφρική: Έψαχνε αντιλόπες και σκοτώθηκε από πέντε ελέφαντες
Στο σφυρί η έπαυλη που γυρίστηκε το θρυλικό «Scarface» - Πωλείται 237 εκατομμύρια δολάρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



