Survivor 3: Κέρδισαν οι Τούρκοι το πρώτο αγώνισμα ασυλίας (vids)
Σε έξαλλη κατάσταση η Ελπίδα ξέσπασε κατά του Hikmet🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor 3», οι παίκτες ρίχτηκαν στη μάχη για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Ένας αγώνας γεμάτος ένταση και δράση.
Στη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων. Όταν η Ελπίδα είχε φτάσει στον τελικό στόχο και ήταν έτοιμη να νικήσει, ο Hikmet βρισκόταν δίπλα της και της φώναζε ότι «δεν μπορεί» στα ελληνικά.
Με το που πήρε τη νίκη η Ελπίδα, πήγε μπροστά στον Hikmet και σε έξαλλη κατάσταση του έκανε το κλασικό νεύμα να σωπάσει. Στη συνέχεια, πηγαίνοντας στον πάγκο ξέσπασε σε φωνές «άκου εκεί που θα μου πει “δεν μπορεί”. Τσοπάνη!».
Τελικά, όμως, η Τουρκία ήταν αυτή που νίκησε καθώς επικράτησε με σκορ 10 - 4, κάνοντας την ανατροπή, αφού οι Έλληνες ήταν εκείνοι που κέρδιζαν αρχικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη ασυλία, ενώ την πρώτη είχαν κερδίσει οι Τούρκοι και τη δεύτερη οι Έλληνες.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




