Τέλος το «Deal» του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο
Την τελευταία του χρονιά στην απογεματινή ζώνη του Alpha διανύει το «Deal».🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το τηλεπαιχνίδι που έδωσε μεγάλες τηλεθεάσεις στο κανάλι της Κάντζας τα τελευταία πέντε χρόνια, συμβάλλοντας, μεταξύ άλλων, και στη δυναμική πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, υφίσταται φέτος σημαντική φθορά λόγω του υψηλού ανταγωνισμού και των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life», ο Alpha ήδη αναζητεί το διάδοχο πρόγραμμα, που θα αντικαταστήσει το «Deal» στην απογεματινή ζώνη την προσεχή σεζόν.
Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του καναλιού δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι από τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος θα παραμείνει στον Alpha, καθώς προορίζεται να αναλάβει το νέο τηλεοπτικό project του σταθμού.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη σιωπή του «Φραπέ» στην Εξεταστική - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόφωρου
Κομισιόν: Ανακοίνωσε τέλος 3 ευρώ στα δέματα από Τemu και Shein - Από πότε θα ισχύει
Έπος στο Air Force One: Ο Τραμπ μιλούσε σε δημοσιογράφους και «παγίδευσε» επιβάτη στην τουαλέτα
Ο θρυλικός Ροντ Στιούαρτ στο Telekom Center Athens: Ο αιώνιος τροβαδούρος της ροκ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



