Επιστρέφει το «Κόκκινο δωμάτιο» του Αλέξανδρου Ρήγα στον ΣΚΑΪ
Μετά το «Λόγω Τιμής» άλλο ένα σίριαλ που αγαπήσαμε φαίνεται πώς θα επιστρέψει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο παρελθόν να επιστρέφουν στη μικρή οθόνη.
Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μουλόπουλου στο Mytv, μια από τις σειρές που θα επιστρέψει από το παρελθόν θα είναι και το «Κόκκινο δωμάτιο», ύστερα από συμφωνία που έκλεισε ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον ΣΚΑΪ.
Ωστόσο, εκτός από τον Αλέξανδρο Ρήγα, σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή της αρχικαμαριέρας «Μάρως», δηλαδή της Βασιλικής Ανδρίτσου, που την περασμένη Πέμπτη (14/2) έγινε για πρώτη φορά μητέρα.
Φυσικά, δε θα πρέπει να ξεχνάμε και το «Λόγω Τιμής» που επιστρέφει 20 χρόνια μετά.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Αβραμόπουλο από τη βελγική Δικαιοσύνη λόγω Qatargate - Τι απαντά
Ειρωνικό «ευχαριστώ» εργαστηριακών γιατρών σε Καρποδίνη: «Παρακαταθήκη ένας κλάδος οικονομικά εξαντλημένος»
Μπλόκο στα φθηνά δέματα από Temu και Shein: Η «τσουχτερή» αλλαγή από 1η Ιουλίου
Εκλογές για κλάματα (ή για γέλια): Κέρδισε τη δημαρχία... χωρίς να κατέβει υποψήφιος!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



