Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε του απάντησα “με αγάπη μωρό μου”»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Στη Στέγη Ωνάση μίλησαν για πέμπτη χρονιά άνθρωποι με αληθινές ιστορίες για την αποδοχή και την αγάπη ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη. Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή». Ανάμεσα στους ομιλητές βρέθηκε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος μίλησε την απόφασή του να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό του, αλλά και την αγάπη της οικογένειάς του που τον βοήθησε στο ταξίδι αυτό.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο, οπότε μεγάλωσα με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα ένιωσα την ανάγκη να κάνω και εγώ τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου “θέλω να κάνουμε ένα παιδί και εκείνος αναρωτήθηκε αν είναι εφικτό”», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Σεγουλόπουλος.
Και συνέχισε: «Έφτασε η στιγμή να κάνουμε το παιδί μας, να μεγαλώνουμε και να έρθει ο γιος μου κάποια στιγμή να με ρωτήσει “μπαμπά εσείς πώς με κάνατε” και του απάντησε με αγάπη μωρό μου».
- Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Μας συστήθηκε με μια κραυγή «Μαμά έσπασε» και μας αποχαιρέτησε μ’ έναν λυγμό «βασανίστηκα»
- «Σ'αγαπώ με ακούς;»: Με στίχους του Ελύτη το συγκινητικό αντίο της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
- Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέες αποκαλύψεις – Στο μικροσκόπιο πρόσωπο «μυστήριο» που πήγαινε μαζί στα «ραντεβού» της ανήλικης
- Στρατάρχης Ρόμελ: Πώς οδηγήθηκε στην αυτοκτονία – Οι τελευταίες στιγμές της Αλεπούς της Ερήμου
- Φυσικό αέριο: Ερχεται κόφτης στην κατανάλωση - Το «Alert» της ΕΕ και το ελληνικό σχέδιο
- 9 Νοεμβρίου: Η ημερομηνία που στιγμάτισε τις ζωές 2 ανθρώπων
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



