Τέλος η Πόπη Τσαπανίδου από την «Alter Ego»
Εκτός του web tv και υπό σύσταση τηλεοπτικού καναλιού η δημοσιογράφος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο, υπό σχεδιασμό, κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, προτού αυτό εκπέμψει και λάβει την πολυπόθητη άδεια εθνικής εμβέλειας από το ΕΣΡ και ενώ ήδη σχεδιάζεται να εκπέμψει πρώτα ως web tv, μετρούν ήδη μια ηχηρή αποχώρηση.
Η Πόπη Τσαπανίδου, λοιπόν, αποτελεί ήδη παρελθόν από την ‘’Alter Ego’’, έχοντας αναλάβει χρέη διευθύντριας του τηλεοπτικού σταθμού που βρίσκεται στα σκαριά, πριν από μόλις 4 μήνες.
Η δημοσιογράφος, μετά την πολυετή συνεργασία της με το Star το περασμένο καλοκαίρι, ήταν η πρώτη επίσημη προσθήκη της ‘’Alter Ego’’ για το τηλεοπτικό της πρότζεκτ, το οποίο θα ξεκινούσε, αρχικά, με ένα web tv, αναμένοντας μια τηλεοπτική άδεια.
Μάλιστα, μια βδομάδα νωρίτερα είχε προηγηθεί η κατάθεση προσφοράς στο ΕΣΡ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μια από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες.
Μια εξήγηση η οποία ήδη συζητείται, για την απομάκρυνση της Πόπης Τσαπανίδου είναι η «ασυμφωνία επαγγελματικών χαρακτήρων» σε σχέση με εκείνα τα οποία είχαν κανονιστεί ότι θα γίνουν στο πρόγραμμα του καναλιού προτού συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τη θέση της έχει καλύψει ήδη ο Σταμάτης Μαλέλης, αλλά -αρχικά- δεν υπήρχε καμία σχετική, επίσημη ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



