Eurovision: Σε μόλις 36 λεπτά εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό στο Λίβερπουλ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2023 που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ τον Μάιο, εξαντλήθηκαν σε λίγο περισσότερο από 30 λεπτά σήμερα, ανέφεραν οι διοργανωτές.
Η Βρετανία φιλοξενεί τον 67ο διαγωνισμό για λογαριασμό της Ουκρανίας, της νικήτριας του διαγωνισμού του 2022 που αποκλείστηκε από τη φιλοξενία της διοργάνωσης λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στη χώρα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Οργανώσεων ζήτησε από τη Βρετανία, η οποία ήταν επιλαχούσα το 2022, να αναλάβει τη διοργάνωση. Τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό είχαν τιμή μεταξύ 160 και 380 λιρών, ενώ τα εισιτήρια για τους δύο ημιτελικούς κοστολογήθηκαν μεταξύ 90 και 290 λιρών.
Περίπου 3.000 εισιτήρια για συνολικά εννέα παραστάσεις θα διατεθούν σε εκτοπισμένους Ουκρανούς έναντι 20 λιρών το καθένα, είχε τονίσει η βρετανική κυβέρνηση τον περασμένο μήνα.
Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά… σκότωσε τον άντρα της: Η υπόθεση που συγκλόνισε την προπολεμική Αθήνα - Κατάσκοπος των Ιταλών η σύζυγος!
Νέο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
Εξαφάνιση 16χρονης από Πάτρα: Το οικογενειακό περιβάλλον στο μικροσκόπιο των Αρχών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




