O Jay-Z είναι ο μοναδικός ράπερ στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes για το 2023
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Forbes αποκάλυψε τη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του 2023 και ο Jay-Z είναι ο μοναδικός ράπερ που τα κατάφερε.
Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του Αμερικανού ράπερ, επιχειρηματία, δισκογραφικού παραγωγού και συζύγου της τραγουδίστριας Μπιγιονσέ (Beyonce) ανέρχεται στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα την έχει υπερδιπλασιάσει από τότε που ανακηρύχθηκε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος της hip-hop το 2019.
Μόλις νωρίτερα αυτόν τον Φεβρουάριο, πούλησε το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου του από την εταιρεία κονιάκ D’USSE στην Bacardi έναντι 750 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στα άλλα περιουσιακά του στοιχεία περιλαμβάνονται η μάρκα σαμπάνιας Armand de Brignac, το 50% της οποίας πούλησε μόλις πριν από δύο χρόνια στον LVMH, η συλλογή έργων τέχνης, μεταξύ άλλων του Jean-Michel Basquiat, οι μετοχές του σε μεγάλες εταιρείες όπως η Block και η Uber και φυσικά ο μουσικός του κατάλογος.
Η περιουσία του ανέρχεται τώρα στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν το 2022.
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



