Eurovision 2019: Στα φαβορί το «Replay» της Τάμτα (vid)
Η Τάμτα θα διαγωνιστεί με το «Replay» στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού την Τρίτη 14 Μαΐου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Tο «Replay», το τραγούδι με το οποίο η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovision, κυκλοφόρησε στο ΥouΤube πριν λίγες ημέρες και έχει ήδη χιλιάδες προβολές και πολλά θετικά σχόλια.
Η τραγουδίστρια, παρά τους πόνους στη μέση που την ταλαιπωρούν - προετοιμάζεται πυρετωδώς, έτσι ώστε να καταφέρει να κερδίσει τους eurofans με το τραγούδι «Replay», που έκανε πρεμιέρα λίγο πριν παρουσιαστεί το κομμάτι της Κατερίνας Ντούσκα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το eurovisionworld.com, τα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν ως μεγάλο φαβορί τη Ρωσία, ενώ το τραγούδι της Κύπρου έχει εκτοξευτεί στην 5η θέση. Η ελληνική συμμετοχή με το «Better Love» της Κατερίνα Ντούσκα, βρίσκεται στη 12η θέση.
Τους στίχους και τη μουσική του «Replay» υπογράφει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ενώ το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο, Sacha Jean-Baptiste.
«Χάνουμε τα μαθήματά μας για να σας διδάξουμε»: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί
«Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
«Είμαι ο Ζάμπι, με λένε "μαύρο"»: Συγκλονιστική μαρτυρία μαθητή από το Πακιστάν για τον ρατσισμό και τα διαλυμένα σχολεία
Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



