Βικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στο Instagram με φωτογραφίες του δολοφονηθέντα Γ. Μακρή
Η Βικτώρια Καρύδα παραμένει συγκλονισμένη από την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή κι όσο περνάει ο χρόνος συνειδητοποιεί την μεγάλη απώλειά της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το μοντέλο επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες και πόσταρε φωτογραφίες με τον σύζυγό της.
«Μη χαλάτε το χρόνο σας για τσακωμούς … Ζήστε κάθε στιγμή με το ταίρι σας , γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σας προσφέρει η ζωή!» έγραψε για τον δολοφονηθέντα σύζυγό της έξω από το σπίτι τους τον Νοέμβριο του 2018.

Ενώ πόσταρε και μία εικόνα του Χριστού κι έγραψε μήνυμα: «Θεέ μου, Εσύ που στάθηκες μ΄αγάπη στο πλευρό μου, και που στον κάθε κίνδυνο σε είχα βοηθό μου! Δώσ’ μου και τώρα δύναμη, στις δύσκολες τις ώρες, στις ώρες της απόγνωσης και στις ζωής τις μπόρες! Γυρνώντας με τη σκέψη μου Στα χρόνια τα παλιά, να βρω στην ευσπλαχνία σου γλυκιά παρηγοριά! Για όλα όσα μου χάρισες, να νιώσω ευγνωμοσύνη, και να αντικρίσω τη ζωή ξανά μ’ εμπιστοσύνη! Και την Αγάπη Του Χριστού Έχοντας για πυξίδα, Στα χέρια Του Σωτήρα μου. Ν’ αφήσω κάθε ελπίδα! Aμήν…».

Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία: Ένας νεκρός, βιβλική καταστροφή και φόβοι για νέο κύμα - «Έβρεξε όσο σε έναν χρόνο στην Αθήνα»
Πόσο ασφαλείς είναι οι επιβάτες μιας πτήσης αν ο πιλότος γίνει βίαιος; Τα ερωτήματα μετά τη Flydubai
Γάζα: Νέες δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν την ολική καταστροφή - Στον «αέρα» 2,1 εκατ. εκτοπισμένοι
Τι πήγε στραβά με την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ; Τα κενά στο πρωτόκολλο - «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



