Θοδωρής Ρωμανίδης: «Χρωστάμε μια Επίδαυρο στον Μάρκο Σεφερλή, θα παίξει με το ταλέντο του»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» μίλησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ο οποίος συνεργαζόταν 17 ολοκληρα χρόνια με τον Μάρκο Σεφερλή. «Δεν ήμασταν απλά συνεργάτες. Είχα σκεφτεί να του προτείνω να βαπτίσει και την εγγονή μου. Αλλά έπρεπε ν' αποχωρήσω από τον θίασό του. Η φυσική μου κατάσταση δεν επέτρεπε να είμαι εκεί. Στις παραστάσεις του Μάρκου χρειάζεται να είσαι 150% εκεί. Εγώ ημουν πλέον κάτω από το 100%. Δεν γινόταν άλλο. Δεν έχουμε κρατήσει επαφή» δήλωσε.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» του OPEN, είπε: «Η μεγάλη άνοδος του Μάρκου Σεφερλή άρχισε όταν ο Κώστας Γεωργουσόπουλος του έκανε καλή κριτική. Τότε ο κόσμος "καταδέχτηκε" να έρθει να μας δει. Μην γελιόμαστε, περάσαμε πέτρινα χρόνια στον Μάρκο. Εγώ είχα αποκλειστεί από τηλεοπτικές σειρές, από άλλα θεατρικά σχήματα. Δεν μας θεωρούσαν ηθοποιούς. Ξαφνικά τώρα εγώ έχω γίνει περιζήτητος. Αυτά είναι αστεία, δεν μπορώ καθόλου να τα συζητώ».
Και τόνισε: «Του χρωστάνε μια Επίδαυρο του Μάρκου. Δεν θα βάλει σκουπίδια, δεν θα βάλει διαφήμιση με γνωστό αναψυκτικό, θα παίξει με το ταλέντο του».
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



