Demi Moore: «Ψηφίζει» Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι - Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της στις Κυκλάδες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Nτέμι Μουρ (Demi Moore) για ακόμη μια χρονιά «ψηφίζει» Ελλάδα για το καλοκαίρι, καθώς ταξίδεψε στις Κυκλάδες για τις διακοπές της. Η Χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στη Μύκονο όπου και απόλαυσε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά, ενώ διασκέδασε σε δημοφιλή μαγαζιά του νησιού.
Στα social media κυκλοφόρησε βίντεο με την Ντέμι Μουρ να χορεύει ξέφρενα και να τραγουδάει μαζί με τους υπόλοιπους προσκεκλημένους για το μεγάλο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε η Βερόνικα Πάστρα.
Το βράδυ της Τρίτης 8 Αυγούστου η Ντέμι Μουρ έκανε ανάρτηση από τη σουίτα διαμονής της στο νησί των ανέμων. «Παράδεισος! Απολαύστε τον ήλιο, παιχνίδι στο νερό, ύπνους με γούνινους φίλους και ένα καλό βιβλίο…» έγραψε στην ανάρτηση με τη selfie φωτογραφία από την ξαπλώστρα αγκαλιά με τον σκύλο της, ενώ στο δεύτερο στιγμιότυπο μοιράζεται την εκπληκτική θέα που απόλαυσε στη Μύκονο.
Και μέσα από τα stories στο instagram, η Ντέμι Μουρ μοιράστηκε στιγμιότυπα χαρακτηρίζοντας «παράδεισο» τα καταγάλανα νερά από την παραλία που βρισκόταν.

Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



