Hersha Parady: Πέθανε η πρωταγωνίστρια από το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» - Είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 78 ετών, άφησε η Χέρσα Παράντι (Hersha Parady), η οποία έγινε γνωστή και από τον ρόλο της «δασκάλας» στο «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι». Η ηθοποιός πέθανε την Τετάρτη, στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια, στο σπίτι του γιου της, Τζόναθαν σύμφωνα με το Hollywood Reporter.
Είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, γνωστός κι ως μηνιγγίωμα. Εμφανίζεται συχνότερα σε γυναίκες, ενώ ανακαλύπτεται σε μεγαλύτερες ηλικίες. Ο γιος της είχε δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe για να βοηθήσει με τα έξοδα.
Η Χέρσα Παράντι γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1945 στη Berea του Οχάιο. Αποφοίτησε από το γυμνάσιο Berea το 1963, έπαιξε στο Cleveland Play House και στο περιφερειακό θέατρο, ενώ ήρθε στο Λος Άντζελες, όπου πήρε τον ρόλο της Stella, δίπλα στον Jon Voight σε μια παραγωγή του Streetcar Named Desire.
Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε μ' ένα επεισόδιο της σειράς «Bearcats!» που προβλήθηκε το 1971. Στη συνέχεια και αφού ακολούθησαν μερικοί guest ρόλοι, η ηθοποιός πέρασε από οντισιόν για να υποδυθεί την Alice Garvey στο «Μικρό σπίτι στο λιβάδι», έναν ρόλο που την έκανε διάσημη στο κοινό.
Ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό John Peverall και είχε έναν γιο.
Νεκρός ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας - Είχε συνδεθεί με την υπόθεση «Putney Pusher»
Δημοσκόπηση Pulse: Δεν έπεισαν οι εξαγγελίες στη ΔΕΘ - Το «σήμα» των πρώην ψηφοφόρων της ΝΔ για Σαμαρά
Πλασμαφαίρεση: Μητέρα περιγράφει τη διαδικασία στον 29χρονο γιο της - Οι εξετάσεις και η ιατρική ομάδα
Μητέρα νεοσύλλεκτου στο OPEN: Καταγγελίες για φαγητό, ποντίκια και προβληματικές συνθήκες διαβίωσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



