Άγριος καυγάς σε πανηγύρι που τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης - «Ένας μαλ**** θα χαλάσει 1.000 άτομα;»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ένταση επικράτησε σε πανηγύρι που τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης. Σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φαίνονται παρευρισκόμενοι που βρίσκονταν μπροστά από τον τραγουδιστή να αρχίζουν να διαπληκτίζονται.
Μάλιστα, όπως φαίνεται υπήρξαν και σωματικές επιθέσεις, με αποτέλεσμα τον έντονο εκνευρισμό του τραγουδιστή -που ζήτησε να τους απομακρύνουν από τον χώρο.
Ακούστηκε επίσης να λέει για το άτομο που προκάλεσε τη φασαρία: «Έλα, έλα να σου πω. Έι. Πάρτε τον έξω και τελείωσε. Ρε συ ένας μαλ**** θα χαλάσει 1.000 άτομα εδώ μέσα;».
«Βγάλε τον έξω ρε, βγάλε τον έξω! Και τέλος, έξω! Άντε γαμ**** να πούμε πρωί πρωί», είπε ο τραγουδιστής εκνευρισμένος και η ασφάλεια οδήγησε το άτομο μακριά από τη σκηνή.
Αμέσως μετά ο τραγουδιστής ξεκίνησε να ερμηνεύει το τραγούδι «Στο Κελί 33».
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



