Ελεονώρα Μελέτη: Εξαλλη με γονείς που εγκατέλειψαν το μωρό τους «επειδή είναι παράλυτο»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα οργισμένο μήνυμα αποφάσισε να γράψει η Ελεονώρα Μελέτη στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Αφορμή στάθηκε η απόφαση γονιών να παρατήσουν το ανάπηρο παιδί τους στο παιδιατρικό νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.
Η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε την εικόνα του μικρού κοριτσιού και ξέσπασε, λέγοντας ότι «σε κάποιους σαν αυτούς πρέπει να απαγορεύεται να γίνονται γονείς».
Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη
«Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ας το κάνει. Εγώ το ανεβάζω για τους δύο γονείς. Το εγκατέλειψαν επειδή είναι παράλυτο» έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε.
«Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να γίνουν γονείς, δεν πρέπει να γίνονται όλοι γονείς. Σε κάποιους σαν αυτούς ΠΡΕΠΕΙ να απαγορεύεται να γίνουν γονείς. Μην ακούσω δικαιολογίες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ δικαιολογίες. Και πρέπει να βρεθεί αυτός ο τρόπος που θα κάνει την αξιολόγηση σε όλους μας. Και πριν γίνουμε γονείς και αφότου γίνουμε γονείς. Και δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό.

Έχω κάνει ρεπορτάζ στο Μητέρα, έχω πάει εκεί, τα έχω δει. Άλλα αφημένα γιατί είναι άρρωστα, άλλα "ανεπιθύμητα", άλλα από γονείς τοξικομανείς. Έλεος. Φτάνει».
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




