Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις: Οι «Wales» επιστρέφουν στα θρανία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψουν στο σχολείο τους αφού πέρασαν τις τελευταίες εβδομάδες των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Μπαλμόραλ στη βορειοανατολική Σκωτία, τα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ.
Σημειώνεται ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σαρλότ και ο πρίγκιπας Λούις, εγγράφηκαν στο νέο τους σχολείο, το Lambrook (Λάμπρουκ) στο Μπέκσαϊρ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Θα φοιτούν πλέον στην 6η τάξη, στην 4η τάξη και στην 1η τάξη αντίστοιχα ενώ αν και είναι τα πιο διάσημα παιδιά σε όλο τον κόσμο, στο σχολείο δεν αναφέρονται με τους βασιλικούς τους τίτλους.
Όπως αναφέρει το Hello, τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι γνωστά με το επίθετο «Wales» σύμφωνα με τους νέους τίτλους που δόθηκαν στους γονείς τους μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' τον Σεπτέμβριο του 2022. Το ίδιο ίσχυε και για τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι όταν πήγαιναν σχολείο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έλαβαν τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ μετά τον γάμο τους το 2011, ενώ με το θάνατο της βασίλισσας, έγιναν γνωστοί ως δούκας και δούκισσα της Κορνουάλης και του Κέιμπριτζ για μία ημέρα, προτού ο βασιλιάς Κάρολος ανακηρύξει τον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα της Ουαλίας.
Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 14 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




