Αργύρης Πανταζάρας: «Στα προσωπικά μου είμαι καλά, δεν με αφορά που ασχολούνται»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Αργύρης Πανταζάρας, μίλησε στο «Happy Day» και ξεδίπλωσε πτυχές της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή.
«Στην καθημερινότητά μου μού αρέσει να περνάω χρόνο με αγαπημένους ανθρώπους. Να συναντιόμαστε και να περπατάμε. Δεν διαβάζω τι γράφεται για εμένα στα sites αλλά ενημερώνομαι. Όσο ο κόσμος δεν διακόπτει τις προσωπικές μου στιγμές, δεν έχω πρόβλημα να μου μιλάνε στον δρόμο» ανέφερε ο Αργύρης Πανταζάρας.
Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός είπε: «Στα προσωπικά μου είμαι καλά, δε με αφορά που ασχολούνται. Δεν κρύβω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει». Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Σίσσυ Τουμάση.
Διαβάστε ακόμη
Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
«Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



