Αργύρης Πανταζάρας: «Στα προσωπικά μου είμαι καλά, δεν με αφορά που ασχολούνται»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Αργύρης Πανταζάρας, μίλησε στο «Happy Day» και ξεδίπλωσε πτυχές της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή.
«Στην καθημερινότητά μου μού αρέσει να περνάω χρόνο με αγαπημένους ανθρώπους. Να συναντιόμαστε και να περπατάμε. Δεν διαβάζω τι γράφεται για εμένα στα sites αλλά ενημερώνομαι. Όσο ο κόσμος δεν διακόπτει τις προσωπικές μου στιγμές, δεν έχω πρόβλημα να μου μιλάνε στον δρόμο» ανέφερε ο Αργύρης Πανταζάρας.
Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός είπε: «Στα προσωπικά μου είμαι καλά, δε με αφορά που ασχολούνται. Δεν κρύβω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει». Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Σίσσυ Τουμάση.
Διαβάστε ακόμη
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



