Το επόμενο βήμα της Μπακοδήμου μετά το «Power of Love»
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία της παρουσιάστριας στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν φαίνεται να συνεχίζει στο «Power of Love» η Μαρία Μπακοδήμου, εάν και εφόσον υπάρξει τρίτος κύκλος του ριάλιτι την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, την ίδια στιγμή δεν φαίνεται στον ορίζοντα – προς ώρας τουλάχιστον – και αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπάρξει ραντεβού στελεχών του καναλιού του Φαλήρου με την παρουσιάστρια για να επανακαθορίσουν τη συνεργασία τους εν όψει και την επόμενης σεζόν.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία της Μαρίας Μπακοδήμου στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι, άρα και τρίτος κύκλος του talent show, αλλά και μια ακόμη εκπομπή.
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ήδη έχει προτείνει ένα διαφορετικό late night show, το οποίο θα έχει έντονο άρωμα γυναίκας. Δηλαδή θα είναι μια βραδινή εκπομπή απευθυνόμενη κατά βάση στο γυναικείο κοινό.
Σε κάθε περίπτωση αποφάσεις θα παρθούν μετά το ραντεβού της παρουσιάστριας με τα στελέχη της ψυχαγωγίας του τηλεοπτικού σταθμού.
Μπαράζ περιοδειών με στόχο τη συσπείρωση: Τα μηνύματα Μητσοτάκη και η «απόβαση» υπουργών στη Βόρεια Ελλάδα
Επεκτείνεται το μέτρο για την αξιολόγηση των νοσοκομείων από τους ασθενείς - Ποιες επιπλέον δημόσιες μονάδες θα μπορούν να βαθμολογούν
Ανάφη: Ποια επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν; «Χειμώνας» από 1η Σεπτεμβρίου για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις
Η ρωγμή στη μεσαία τάξη, τα διχίλιαρα του Άδωνι και το «κατάστρωμα» του Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




