Εβελίνα Παπούλια: «Πέρασα σοβαρή κατάθλιψη – Έμπαινα στο σπίτι και έκλαιγα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Εβελίνα Παπούλια. Η αγαπημένη ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που έλαβε από τους «Δύο Ξένους», στην κατάθλιψη που πέρασε αλλά και στην εγκυμοσύνη της.
Αναφερόμενη στο διάστημα που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Δυο Ξένοι» στο Mega, η γνωστή ηθοποιός τονίζει πως δεν κατάφερε να διαχειριστεί την μεγάλη δημοσιότητα, ξεσπώντας συχνά σε κλάματα.
«Ήμασταν όλοι πολύ αγνοί σε αυτό το πράγμα και ήταν φρίκη. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Επειδή δεν τα έψαχνα τότε, πρέπει να πέρασα μια σοβαρή κατάθλιψη γύρω από αυτό. Έμπαινα στο σπίτι μου και έβγαζα ήχους κλάματος που δεν τους είχα ξανακούσει. Δεν ήθελα, δεν το άντεχα αυτό. Ήταν πολύ δύσκολο», είπε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» που θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ1.
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




