Η Cher θυμάται την τελευταία φορά που συνάντησε την Tina Turner - «Περάσαμε όμορφα και μιλήσαμε για τα παλιά»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την τελευταία φορά που συνάντησε την Τίνα Τέρνερ (Tina Turner) θυμάται και αφηγείται η Σερ (Cher). Στο τελευταίο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού People η σταρ λέει ότι επισκέφτηκε την φίλη της στην Ελβετία και φεύγοντας η Τίνα Τέρνερ της χάρισε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. «Δεν πρόκειται να τις φορέσω», δήλωσε η Σερ, «τις έχω μόνο στη ντουλάπα μου».
Όπως πρόσθεσε η Σερ, η Βασίλισσα της Ροκ, που πέθανε τον Μάιο σε ηλικία 83 χρόνων, παρότι ήταν άρρωστη ήταν ευδιάθετη. «Έπρεπε να τη δω. Ήταν ξαπλωμένη και είπε, "Είμαι κουρασμένη". Μετά για δύο ώρες τρέχαμε γύρο από το σπίτι και εκείνη γελούσε υστερικά», θυμάται. «Χρειαζόταν απλώς να μιλήσει και να γελάσει. Αυτή είναι η Τίνα που αγάπησα. Περάσαμε όμορφα και μιλήσαμε για τα παλιά» προσέθεσε.
Η φιλία της Σερ και της Τίνα ήταν μακροχρόνια. Οι δύο τους τραγούδησαν μαζί το «Shame, Shame, Shame» στο σόου της Σερ το 1975 (φορώντας ασορτί φορέματα με κρόσσια) και τραγούδησαν μαζί πολλές άλλες φορές όλα αυτά τα χρόνια.
Η Ελλάδα έστειλε δύο διαβήματα στην Ουκρανία για το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός, Άγγελος Αντωνόπουλος
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



