Άννα Βίσση: Μιλά πρώτη φορά για την περίοδο που η κόρη της Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Άννα Βίσση παραχώρησε μια αποκαλύπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρυφώνος που θα προβληθεί την Κυριακή 29/10. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά για την δύσκολη περίοδο που η κόρη της, Σόφια Καρβέλα, είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.
«Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές», είπε η Άννα Βίσση.
Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε: «Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος». Ακόμα, μίλησε και για την εξάρτηση από το αλκοόλ της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα: «Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά».
Διπλό έγκλημα στον Λόγγο Αιγιαλείας: Ενδείξεις για άγριο διαπληκτισμό πριν από τη δολοφονία μητέρας και γιου
Γεωργιάδης: Κίνδυνος από ψεκασμένα προϊόντα με ναρκωτικά - Ετοιμάζεται τροπολογία απαγόρευσης
Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο «Ακύλας» ξετρυπώνει κρύπτη με κοκαΐνη σε κάθισμα οδηγού
Η Σαμάντα Σβέμπλιν στην Αθήνα - Γιατί θεωρείται κορυφαία συγγραφέας της γενιάς της;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



