Μαρία Μενούνος: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με την κόρη της και το «ευχαριστώ» στην παρένθετη μητέρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Μαρία Μενούνος διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της από την ημέρα που έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια απέκτησε με τον Κέβιν Αντεργκάρο το πρώτο τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.
Πρόσφατα, δημοσίευσε μία σειρά από τρυφερά στιγμιότυπα με τη μικρή Αθηνά και τον σύζυγό της. «Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών φίλοι! Εχω πάντα τόσα πολλά για τα οποία είμαι ευγνώμων, αλλά σήμερα θα είμαι ευγνώμων για τη μεγαλύτερη ευλογία μου, την Αθηνά.
Πάντα ευγνώμων στην όμορφη παρένθετη οικογένεια μας που μας βοήθησε να φέρουμε την Αθηνά στον κόσμο. Σας αγαπάμε παιδιά τόσο πολύ. Αυτή είναι μια σειρά φωτογραφιών. Τις τράβηξα σήμερα το πρωί καθώς η Αθηνά μόλις τώρα άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά! Της είπα να μην τραβάει του μπαμπά. Δεν έχει αρκετά.
Ελπίζω να έχετε όλοι μια ευλογημένη μέρα και αν βρεθείτε στη μέση των προκλήσεων της ζωής ή των καταιγίδων πιστέψτε με ξέρω πώς είναι αυτό. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους» έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα των φωτογραφιών.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονο
Ούτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες
«Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα
Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



