Στο χειρουργείο η Ελενα Γαλύφα: «Ενα τρέμουλο πριν σε κοιμίσουν σε πιάνει»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Ελενα Γαλύφα γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο.
«Είναι και αυτές οι ημέρες οι δύσκολες, που ξαφνικά μαθαίνεις ότι πρέπει να μπεις χειρουργείο για κάτι διαδικαστικό μεν αλλά με ολική νάρκωσε δε, που όσο δυνατός να είσαι ένα τρέμουλο πριν σε κοιμίσουν σε πιάνει! Και σκέφτεσαι άντε να περάσει και να ξυπνήσεις αμέσως να γυρίσεις σπίτι σου.
Και όντως πάει και πέρασε. Και είστε και εσείς που μ' ένα μήνυμά σας κάνετε θαύματα. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για το ενδιαφέρον σας μέσα από την καρδιά μου. Η ουσία είναι ότι πάνω απ' όλα παραμένουμε άνθρωποι και αυτό είναι από μόνο του αρκετό να με κάνει σιδερένια» έγραψε η Ελενα Γαλύφα.
Φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό: Το γνώριμο φαινόμενο επέστρεψε - Τι το προκαλεί και πότε θα υποχωρήσει
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 85χρονο αδελφό του
Ιστορική ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες που θα υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό
Αγωνιά όλη η Γαλλία: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 11χρονης Lyhanna - Σε παιδί με τα ίδια ρούχα ανήκει σορός που εντοπίστηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



