Γιώργος Μπλάνας: O Γιάννης Στάνκογλου απήγγειλε ποίημά του από τη μουσική σκηνή που τραγουδάει ο Σωκράτης Μάλαμας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Έφυγε από τη ζωή, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 65 ετών, ο σπουδαίος μεταφραστής και ποιητής, Γιώργος Μπλάνας, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους του. Ο Γιάννης Στάνκογλου τον αποχαιρέτησε από τη μουσική σκηνή που τραγουδάει ο Σωκράτης Μάλαμας. Ο ηθοποιός δανείστηκε λίγο από τον χρόνο του τραγουδιστή, για να ανέβει στη σκηνή και να απαγγείλει ένα ποίημα του Γιώργου Μπλάνα.
«Ήταν από τους καλύτερους, ο πιο αλήτης που υπήρχε, ακόμη δεν τον έχουμε μάθει, αλλά τα παιδιά σας θα τον μάθουν σίγουρα. Λέγεται "Τέλος". Πέθανε χτες ο Γιώργος ο Μπλάνας» λέει στους θαμώνες ο ηθοποιός και αμέσως άρχισε να απαγγέλει.
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε και δεύτερη ανάρτηση στο προφίλ του, γράφοντας: «Από χτες το βράδυ στον Σωκράτη… ένα ποίημα του Γιώργου Μπλάνα... καλό ταξίδι φίλε μου».
Θάνατος 18χρονου Ασημάκη στον Πύργο: Το κλείσιμο των λογαριασμών στα social media και το επεισόδιο από το παρελθόν
Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στην Ηλεία - Σηκώθηκε αεροσκάφος
Πέθανε ο σπουδαίος Γερμανός φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας σε ηλικία 96 ετών
Ιστορική στιγμή: Στο Μεσολόγγι ο πίνακας του Ντελακρουά για τα 200 χρόνια από την Έξοδο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



