Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διέρρηξαν ληστές το σπίτι του
Μπήκαν από την μπαλκονόπορτα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στην Παλλήνη έπεσε ο διάσημος σεφ και κριτής του MasterChef με τους δράστες να φεύγουν με αρκετά μεγάλη λεία.
Μπήκαν από την μπαλκονόπορτα
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι, αφού παραβίασαν το παράθυρο του ισογείου, εισέβαλαν στη μονοκατοικία του κριτή και άρπαξαν 35.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και ένα ρολόι Rolex, αξίας 15.000 ευρώ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από τις Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν την ώρα της διάρρηξης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον γιο τους ήταν εντός της οικίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21.30 με τους δράστες να προσεγγίζουν το σπίτι και να εισβάλουν σε αυτό από μία μπαλκονόπορτα.
«Είμαστε μακρυά από μια συμφωνία»: Παραμένουν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ - Υπό πυρά τα πλοία
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να σιωπήσω μπροστά στην κανονικοποίηση της τοξικότητας»
Ενεργειακό σοκ λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή: Πώς επέφερε απώλειες αξίας 50 δισ. δολαρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



