Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω φύγει από δουλειά επειδή δεν άνοιγαν το air condition, πάνω απ'όλα η υγεία μου»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης των τίτλων για τη νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, όπου μεταξύ άλλων εξομολογείται την απέχθειά της προς τη ζέστη.
«Αρρωσταίνω με τη ζέστη»
«Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει ο χειμώνας, σιχαίνομαι την πάρα πολλή ζέστη. Μου αρέσει το καλοκαίρι, γιατί μου φτιάχνει τη διάθεση αλλά θέλω να είμαι συνεχώς ή μέσα στη θάλασσα ή κάτω από ένα air condition. Αρρωσταίνω με τη ζέστη», παραδέχεται η ηθοποιός.
«Σε δουλειά που δεν άναβαν το air condition παραπονιόμουν. Όλοι παραπονιόμασταν και έφυγα. Ε δεν θα αρρωστήσω, πάνω απ’ όλα η υγεία μου. Δεν είναι ντιβισμός ή παραξενιά. Κόντεψα να πάθω θερμοπληξία. Δίνω μια-δυο ευκαιρίες αλλά στην τρίτη… χαίρετε!», περιγράφει η Σοφία Βογιατζάκη.
«Δεν υπήρχε καμία ένδειξη»: Τι κατέθεσε ο στρατιωτικός ψυχολόγος για τον 50χρονο γυναικοκτόνο στη Δράμα
Τουρισμός για Όλους 2026-27: Περισσότεροι οι δικαιούχοι - Τα ευέλικτα κριτήρια
Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν πυρηνικοί σταθμοί - Το μεγάλο ρίσκο
Το botox μας κάνει πιο ευτυχισμένους; Τι λένε οι επιστήμονες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



