Δημήτρης Κόκοτας: «Οι γιατροί είναι πιο αισιόδοξοι» - Τι είπε η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης 28/3 κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Σπύρου Ραφαήλ Κεραμιδά, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ο τραγουδιστής έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης.
Υπάρχει μια μικρή και σταθερή βελτίωση
Ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» συναντήθηκε με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα και εκείνη αποκάλυψε πως υπάρχει μια μικρή και σταθερή βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του και αυτό οφείλεται στον υγιεινό τρόπο ζωής που είχε ο τραγουδιστής. Αυτό την έκανε να είναι και η ίδια πιο αισιόδοξη, αφού όπως είπε «εμένα αυτό μου αρκεί και μαζί με την πίστη στον Θεό περιμένω τα καλύτερα».
Οι γιατροί μετέφεραν πως υπάρχει μια ελπίδα αισιοδοξίας, ωστόσο ξεκαθάρισαν πως αύριο, Δευτέρα 1/4 δεν θα γίνει προσπάθεια να τον ξυπνήσουν από τη διασωλήνωση, καθώς θέλουν να κάνουν προσεκτικές και σταθερές κινήσεις.
Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



