Mia Khalifa: «Έκραξε» θαυμαστή της που έκανε τατουάζ το πρόσωπό της
«Μοιάζω σαν να σύρθηκα από τα βάθη της κόλασης»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η διάσημη πορνοστάρ Mia Khalifa έκραξε πριν μερικά χρόνια έναν θαυμαστή της, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπό της. Αντί να κολακευτεί από μια τέτοια κίνηση, έδειξε περισσότερο να εκνευρίζεται, κάτι που το εξέφρασε.
«Πρώτα από όλα είσαι ηλίθιος»
«Πρώτα από όλα είσαι ηλίθιος», έγραψε η Mia Khalifa όταν είδε το τατουάζ με το πρόσωπό της. Και συνέχισε: «Δεύτερον, τα φρύδια μου είναι ανομοιόμορφα. Τρίτον τι το ξεχωριστό βρήκες και έκανες αυτό το τατουάζ;».
Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο τατουάζ δεν ήταν και και η καλύτερη απόδοση της εικόνας της. Περισσότερο με πρόχειρο σκίτσο έμοιαζε παρά με την πραγματική της εικόνα.
Η Mia Khalifa συνέχισε στο ίδιο ύφος να κράζει τον θαυμαστή της: «Μοιάζω σαν να σύρθηκα από τα βάθη της κόλασης. Τι είδους χαζοί θα σημάδευαν μόνιμα το σώμα τους με κάτι τέτοιο; Αυτό δεν είναι ωραίο ή κολακευτικό... είσαι ηλίθιος lol».
Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ οι κινήσεις του δράστη - Τα 3 στοιχεία που αναζητούν οι Αρχές
«Σάκοι του μποξ» οι εργαζόμενοι που «πληρώνουν» τις βλάβες σε συρμούς του μετρό - Επίθεση σε ηλεκτροδηγό
Απάτη-μαμούθ σε βάρος εφοπλίστριας: Της άρπαξαν κοσμήματα εκατομμυρίων και μετάλλια από τον βασιλιά Κάρολο
«Νομίζω ότι τον σκότωσα»: Συνταξιούχος κατέγραψε κατά λάθος τη δολοφονία γείτονά του - Καταδικάστηκε σε ισόβια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



