Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έχω χωρίσει εδώ και δύο χρόνια – Είναι ένας μικρός θάνατος»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θανάση Ευθυμιάδη. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε στην κάμερα για την σχέση του με τον ηθοποιό, τον οποίο χαρακτήρισε ως μέντορά του.
«Συμβουλεύτηκα τον Θανάση Ευθυμιάδη πριν πάρω αυτή την απόφαση»
«Έχω χωρίσει εδώ και δύο χρόνια. Συμβουλεύτηκα τον Θανάση Ευθυμιάδη πριν πάρω αυτή την απόφαση. Όλα τα στάδια της σχέσης μου με την πρώην γυναίκα μου και μητέρα του παιδιού μου, πέρασαν από κάποιο θέμα συζήτησης με τον Θανάση, οπότε ναι τα ξέρει όλα. Είναι μέντορας».
Σε σχόλιο της δημοσιογράφου ότι ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος: «Απόλυτα συμφωνώ… είναι κάτι που ήθελες να διαρκέσει και να μην διαρκέσει, να μην εξελιχθεί όπως θα ήθελες. Να σκέφτεσαι κάτι άλλο και να βγήκε κάτι άλλο, είναι μια απώλεια. Κανείς δεν είναι με κάποιον για να χωρίσει. Οπότε είναι ένας μικρός θάνατος», είπε ο γνωστός ηθοποιός.
Κυψέλη: Γέμισε ο δρόμος με υγρό τσιμέντο - Τι είναι ο αθηναϊκός σχιστόλιθος και τα σενάρια που εξετάζονται
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Πόση φθορά αντέχει η κυβέρνηση; Ο Λαζαρίδης το νέο πρόβλημα Μητσοτάκη - «Δεν θέλω ου!» (Ep27)
Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: «Μου έριξε χάπι βιασμού» - Οι γνώριμοι των Αρχών συλληφθέντες και οι καταγγελίες για τον αρσιβαρίστα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




