Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή – «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες, κατά τη διάρκεια πρόβας για το J2US.
Ο Θάνος Βάγιος μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσης του».
«Η σταδιακή αφύπνιση θα έρθει τελικά την ερχόμενη εβδομάδα»
«Η γενικότερη κλινική του εικόνα, τελικά δεν ήταν αυτή που θα επέτρεπε να προχωρήσει η αποσωλήνωση του και η παροχή μειωμένης δόσης φαρμάκων. Οπότε, η σταδιακή αφύπνιση θα έρθει τελικά την ερχόμενη εβδομάδα και μάλλον όχι στην αρχή της. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για να οδηγήσει τελικά στην αποσωλήνωση του» τόνισε ο δημοσιογράφος.
Ένας νεκρός στη Νέα Μάκρη: Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία Erminio στην Αττική - Χάος και στον Πόρο
Σενάρια ανασχηματισμού μετά τη νέα δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυξάνονται τα μέτωπα για την κυβέρνηση
Δραματικές εικόνες από τους Αγίους Αποστόλους: Δρόμοι - ποτάμια και δεκάδες διασώσεις
Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει ανασχηματισμό - «Δεν θέλω ου!» (Ep26)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




