Γιώργος Τσαλίκης: «Θα κινηθώ νομικά, με έλεγαν κ@@@γερε, σιχαμένε, ξεχασμένε» - Το ξέσπασμα μετά τα αρνητικά σχόλια για τη Μαρίνα Σάττι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Γιώργος Τσαλίκης, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», και έδωσε τη δική του απάντηση στην σκληρή κριτική που δέχτηκε μετά τα όσα είπε για τη Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision 2024.
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά, μετά από σχόλια που δέχτηκε από χρήστες του διαδικτύου. «Κατέληξα να καταφύγω στη δικαιοσύνη. Ο μόνος λόγος που θα ασχοληθώ και θα περάσω σε μηνύσεις, είναι ότι ενώ οι δικηγόροι μου τους ενημερώσανε, εκείνοι προκλητικά συνεχίσανε και λέγανε: “Ακόμα δεν μας έκανες τίποτα; Ακόμα δεν μας πήρε ο δικηγόρος σου;” Θα ασχοληθώ με μηνύσεις με τον κύριο Σφακιανάκη, μόνο με αυτούς που το ζητήσανε», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.
«Δεν έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα Σάττι»
Όσο για τα σκληρά σχόλια που δέχτηκε, είπε: «Κοντεύω τα 50, με λέγανε κ@λ@γερε, σιχαμένε, ξεχασμένε και πάρα πολλά άσχημα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει 180 live τον χρόνο και είμαι 48 χρονών. Ούτε γέρος είμαι, ούτε έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα Σάττι. Εγώ είπα ότι δεν είναι πιτσιρίκα λέγοντας ότι ένας άνθρωπος κοντά στα 40, έχει πλήρη επίγνωση των πράξεων του».
Ιστορική ανακάλυψη: Πατημασιές 130 εκατ. ετών στη Βραζιλία ανήκουν σε άγνωστο γιγάντιο θηλαστικό
Ελληνικό: Έκλεψαν καλώδιο οπτικών ινών της ΥΠΑ - Προοριζόταν για κρίσιμο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας
Διπλωματικό επεισόδιο Άγκυρας-Κιέβου: Ουκρανικά drones χτύπησαν τουρκικά εμπορικά πλοία
Φονική κακοκαιρία στην Κύπρο: Νεκρός 76χρονος σε σκάφος που βυθίστηκε στο Κάβο Γκρέκο - Κεραυνός χτύπησε άνδρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




