Άντζελα Δημητρίου: Κλείνει οριστικά το μαγαζί που εμφανιζόταν με την Πανοπούλου και τον Αντωνιάδη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Άντζελα Δημητρίου έκανε πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι μαζί με την Έλντα Πανοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη.
Ωστόσο όπως έγινε γνωστό, το μαγαζί κλείνει εξαιτίας κάποιων ιατρικών θεμάτων της αγαπημένης τραγουδίστριας. Μάλιστα, ο Χρίστος Αντωνιάδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day αποκάλυψε πως έτσι και αλλιώς θα έκλειναν – μιας και το μαγαζί θεωρείτο χειμερινό – απλά το κλείσιμο έγινε μια εβδομάδα νωρίτερα.
«Υπήρξε ένα ιατρικό θέμα με την Άντζελα, απ’ ό,τι έμαθα. Το προηγούμενο Σάββατο δεν ήρθε καθόλου. Την αντικατέστησε η Κατερίνα Στανίση. Ο γιατρός της είπε να μην εργαστεί για κάποιο διάστημα για να αναρρώσει πλήρως. Και στις πρόβες που κάναμε ήταν ήδη άρρωστη. Οι εμφανίσεις μας με την Άντζελα Δημητρίου και την Έλντα Πανοπούλου ήταν για ένα μήνα και έκλεισαν ένα Σαββατοκύριακο νωρίτερα» αποκάλυψε ο Χρίστος Αντωνιάδης.
Δύο νέα drones «Shahed» σήμαναν τον συναγερμό στην Κύπρο - Εξακολουθεί να φλέγεται η Μέση Ανατολή
Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




