Δημήτρης Σταρόβας: Παίζει κιθάρα πρώτη φορά μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο και συγκινεί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Δημήτρης Σταρόβας δημοσίευσε ένα βίντεο και δείχνει πως αναρρώνει σταδιακά, ενάμιση μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που τον οδήγησε στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Ο 61χρονος καλλιτέχνης παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και το απόγευμα της Τρίτης, 25 Ιουνίου, έπαιξε κιθάρα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα.
Όπως ήταν φυσικό, συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να τον «πλημμυρίσουν» με μηνύματα αγάπης.
Στη λεζάντα του βίντεο, ο Δημήτρης Σταρόβας σχολίασε με ταπεινότητα: «Έτσι κι έτσι» για την προσπάθειά του.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



