Δήμος Αναστασιάδης: Μιλάει για τη γέννηση του γιου του (vid)
«Ήμουν μέσα στον τοκετό. Το έζησα από την αρχή μέχρι το τέλος»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τον ρόλο του πλέον ως μπαμπάς.
Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως βίωσε κι εκείνος την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Τζένης Θεωνά, καθώς και τον τοκετό. Μίλησε για το πως είναι πλέον η καθημερινότητα του ζευγαριού με ένα μωρό μέσα στο σπίτι αλλά και πως γνωρίστηκαν με την Τζένη πριν από 4,5 χρόνια.
«Πραγματικά είναι κάτι πολύ συγκλονιστικό όλο αυτό. Νομίζω εσύ το ξέρεις και όλοι όσοι το έχουν ζήσει. Εγώ δεν το περίμενα πως θα είναι τόσο συναρπαστικό και συγκινητικό. Από την ώρα που έγινε όλο αυτό, ξύπνησα και αγαπάω όλο τον κόσμο σήμερα. Αλλάζουν όλα ξαφνικά», δήλωσε ο τραγουδιστής.
«Ήμουν μέσα. Το έζησα από την αρχή μέχρι το τέλος. Κράτησε πολύ λίγο. Όλα ήταν μια χαρά. Όλα ήρθαν φυσιολογικά. Είχα πάρα πολύ άγχος. Η Τζένη ήταν πάρα πολύ συγκρατημένη και focus σε όλο αυτό που γινόταν εκείνη την ώρα», συμπλήρωσε.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και το περασμένο Σάββατο επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον ερχομό του γιου τους.
Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




