Μάρω Λύτρα: «Επέζησα από δύο επεμβάσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία της προχώρησε η Μάρω Λύτρα.
Η 53χρονη τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στον Καναδά αποκάλυψε πως τη χρονιά που πέρασε, υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου.
Η συγκινητική ανάρτησή της
Η πρώην παίκτρια του «Fame Story» αποφάσισε να δημοσιοποιήσει μέσα απο το προσωπικό της λογαριασμό στα social media τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας της, για να μοιραστεί ένα θετικό μήνυμα με όλους και όλες, ώστε να ζουν και ν' απολαμβάνουν τη ζωή τους και να 'ναι ευγνώμονες για όσα έχουν.
«Χαρούμενη Ημέρα του Καναδά. Καλή κάθε ημέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά, επέζησα από δύο επεμβάσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι το ήξεραν. Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο σύντομη. Χαμογελάστε, βρείτε κάτι για να χαμογελάσετε. Να είστε ευγνώμονες, πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε. Κάθε μέρα που ξυπνάτε είναι μια ευλογία, μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε τον Θεό. Κάθε μέρα είναι μια ευλογία, να είστε ευγνώμονες. Το αύριο δεν είναι δεδομένο. Το αύριο θα είναι ένα δώρο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες: «Πυρετός» συσκέψεων και πολύωροι αποκλεισμοί στα τελωνεία Ευζώνων, Νίκης, Προμαχώνα
Σοκ στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 9χρονος μετά από επικίνδυνο challenge σε σχολείο - Κατάπιε φάρμακα
Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο καθαίρεσης Καρυστιανού», λέει η Βασάρα
Αυτές είναι οι μεγαλύτερες κινηματογραφικές αποτυχίες του 2025
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



