Λυδία Κονιόρδου: Επί 50 χρόνια δεν έχω κάνει διακοπές - Κάποτε με πήρε ο ύπνος στη σκηνή
Η πρώην Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, τη δυσκολία του να είσαι ηθοποιός αλλά και για την εξέλιξη της ανθροπότητας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία απο τις σπάνιες συνεντεύξεις της παραχώρησε η Λυδία Κονιόρδου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα.
Η πρώην Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, τη δυσκολία του να είσαι ηθοποιός αλλά και για την εξέλιξη της ανθροπότητας.
«Με πήρε ο ύπνος στη σκηνή»
Η 70χρονη ηθοποιός προχώρησε σε μία παράξενη δήλωση λέγοντας ότι τα τελευταία 50 χρόνια δεν έχει κάνει κανονικές διακοπές, ενώ θυμήθηκε και ένα αστείο περιστατικό από τα παλιά.
«Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς πάρα πολύ και με το οποίο είσαι ερωτευμένος, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, όπως ήταν για εμένα το θέατρο, δεν πειράζει. Ό,τι πράγματα έβαζα στην άκρη, δεν τα θεωρούσα ως θυσία, έτσι μόνο μπορούσε να γίνει. Μπαίνουν οι προτεραιότητες», δήλωσε αρχικά η Λυδία Κονιόρδου.
Εν συνεχεία είπε: «Επί 50 χρόνια εγώ δεν έχω κάνει αυτό που λέμε διακοπές, μπάνια. Δεν υπάρχουν τα μπάνια για μένα. Μια φορά πήγα στη θάλασσα, ευτυχώς όταν ήμουν μαθήτρια στη σχολή και στον χορό. Κι επειδή είχα ψηθεί από τον ήλιο, σε ένα σημείο που πέφταμε κάτω σαν χορός, εμένα με πήρε ο ύπνος. Σηκώθηκε όλος ο άλλος χορός κι εγώ ένιωσα να κοιμάμαι», είπε αναπολώντας ένα αστείο περιστατικό.
«Οι άλλες είχαν σηκωθεί κι είπα εγώ ξανά θάλασσα, όταν έχω παράσταση και πρόβα δεν υπάρχει. Με τα κυάλια κι από μακριά», τόνισε κλείνοντας την κουβέντα της με τη δημοσιογράφο.
Θα κάνει ο Τραμπ Τρίτο Παγκόσμιο και δεν θα προλάβουμε το κόμμα Καρυστιανού - «Δεν θέλω ου!» (Ep14)
«Πολική φωτοβολίδα» με διπλή χειμωνιάτικη εισβολή τα επόμενα 24ωρα - Η προειδοποίηση Μαρουσάκη
Ξεχειλίζει η οργή στη Μινεάπολη μετά την εν ψυχρώ δολοφονία 37χρονης μητέρας από πράκτορες της ICE - «Ήταν επαγγελματίας ταραξίας» είπε ο Τραμπ
«Δεχόταν bullying και απειλές, τον έδερναν»: Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




