«Είμαι εντελώς σοκαρισμένη» λέει η Taylor Swift για αιματηρή επίθεση στο Σάουθπoρτ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) αναφέρθηκε σοκαρισμένη στη φονική επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/7) στο Σάουθπορτ. Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά σε σχολείο, όπου διεξαγόταν εκδήλωση χορού και γιόγκα με θέμα την ίδια.
«Η φρίκη της χθεσινής επίθεσης στο Σάουθπορτ με κατακλύζει συνεχώς και είμαι εντελώς σοκαρισμένη. Η απώλεια της ζωής και της αθωότητας, το φρικτό τραύμα που προκλήθηκε σε όλους όσοι ήταν εκεί, στις οικογένειες και στους πρώτους που ανταποκρίθηκαν», έγραψε η τραγουδίστρια στα social media. «Αυτά ήταν απλά μικρά παιδιά σ' ένα μάθημα χορού. Δεν ξέρω πώς να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου σε αυτές τις οικογένειες».

Η τραγική επίθεση είχε ως απολογισμό δύο παιδιά νεκρά και 11 τραυματίες. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν με βίαιο τρόπο, ενώ ο 17χρονος δράστης, ο οποίος φορούσε μάσκα, συνελήφθη.
Οι εννέα από τους τραυματίες είναι παιδιά, με τα έξι από αυτά να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η κατάσταση των δύο ενήλικων τραυματιών θεωρείται επίσης κρίσιμη, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μέρσεϊσάιντ, Σερένα Κένεντι.
«Λύσεις ή γενικός αποκλεισμός»: Στο Μαξίμου την Τρίτη οι αγρότες με διπλή αντιπροσωπεία - Χαλαρώνουν τα μπλόκα, τι θα ζητήσουν
Η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Θα πλήξουμε Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις αν επιτεθείτε» - Στους 116 οι νεκροί από τις διαδηλώσεις
Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή: Παγετός και τσουχτερό κρύο - πού θα χιονίσει
Λάμπρος Κωνσταντάρας στο ethnos.gr: «Με τη Μαλέσκου είμαστε εντελώς διαφορετικοί, αλλά αυτό έχει ενδιαφέρον»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



