Ατύχημα για τη Sharon Stone: Με μαυρισμένο μάτι στις διακοπές της στην Τουρκία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τις καλοκαιρινές διακοπές της απολαμβάνει η Σάρον Στόουν (Sharon Stone), η οποία δεν πάυει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Τουρκία για μερικές μέρες χαλάρωσης με τα πράγματα όμως να μην πηγαίνουν τόσο καλά.
Ενα ατύχημα που είχε της προκάλεσε πρόβλημα με αποτέλεσμα να μαυρίσει το μάτι της χωρίς βέβαια αυτό να την εμποδίζει να απολαύσει τις διακοπές της.
Η φωτογραφία με το μελανιασμένο μάτι
Σε μία ιστορία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , η 66χρονη σταρ του Χολιγουντ έδειξε στο κοινό της το μαυρισμένο μάτι της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το λόγο που συνέβη.
«Αυτό το ταξίδι ήταν σκληρό, αλλά εγώ είμαι πιο σκληρή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της με τους διαδικτυακούς χρήστες να απορούν τι της συνέβη και αν είναι κάτι σοβαρό.
Ωστόσο λίγες ώρες μετά η ηθοποιός δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία από το σπίτι που διαμένει θέλοντας να δείξει της ομορφιές της Τουρκίας και να παρακινήσει τους θαυμαστές της να την επισκεφτούν.
«Αν κάποιος σκέφτεται την Τουρκία για διακοπές, αυτή είναι η αυλή του δωματίου του ξενοδοχείου μου» έγραψε όντας εντυπωσιασμένη από τις ομορφιές της γείτονος χώρας.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



