Τέλος τα γυμνόστηθα μοντέλα από τις βρετανικές εφημερίδες
Οριστικό τέλος σε μια συνήθεια δεκαετιών των βρετανικών tabloids🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι βρετανικές εφημερίδες απορρίπτουν μια για πάντα τις topless φωτογραφίες από τις σελίδες τους.
Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1970, όταν η «The Sun» άρχισε να δημοσιεύει κάθε μέρα τη φωτογραφία μιας γυμνόστηθης γυναίκας στην 3η σελίδα της. Κάπως έτσι, όλο και περισσότερες εφημερίδες ακολούθησαν αυτή την «παράδοση». Η ίδια εφημερίδα εγκατέλειψε τη συνήθεια αυτή το 2015, παρασύροντας σιγά σιγά και τις υπόλοιπες.
Η μόνη tabloid που συνέχισε να δημοσιεύει τέτοιες φωτογραφίες μέχρι σήμερα ήταν η Daily Star. Η διεύθυνση της εφημερίδας, όμως, επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να δημοσιεύει ολοσέλιδες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες, όμως, δεν θα είναι πλέον γυμνόστηθες, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των αναγνωστών της.
Αναλυτές των βρετανικών ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι δεν παρατηρήθηκε αξιοσημείωτη διαφορά στις πωλήσεις των εν λόγω εφημερίδων μετά την αλλαγή.
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



