GNTM: Το ενοίκιο στο σπίτι-παλάτι που μένουν τα μοντέλα
Τα κορίτσια μένουν σε μία πολύ όμορφη κατοικία στις Αφίδνες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων Greece's Next Top Model (GNTM) είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και αυτό είναι αντιληπτό από τις λεπτομέρειες. Οι παίκτριες μπορεί να περνούν δύσκολα μέσα από τις απαιτητικές φωτογραφήσεις και αποστολές, όμως η διαμονή τους είναι… άλλου επιπέδου!
Παρατηρώντας το σπίτι που μένουν οι διαγωνιζόμενες, είναι εμφανές πως πρόκειται για ένα μικρό «παλάτι». Οι εξωτερικοί χώροι είναι τεράστιοι και η πισίνα δεσπόζει σε αυτούς, ενώ στο εσωτερικό τα δωμάτια έχουν όμορφη αισθητική.
Tο συγκεκριμένο σπίτι λοιπόν βρίσκεται στις Αφίδνες Αττικής και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, το κόστος ενοικίασης του χώρου ανέρχεται στα 5.500 ευρώ το μήνα!
Διαβάστε ακόμη
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



